Hotspray
RENOVATIESPUITEN
INDUSTRIËLE COATINGS

WAAROM POLYUREA

Wij kunnen polyurea uitstekend toepassen in de zorg, wegen en infra, petrochemie, afdichting en bekleding van opslagtanks en andere opslagruimtes, maritieme omgevingen, parkeergarages en -dekken, industriële wasstraten, de foodindustrie, laaddocs, boten (in plaats van blacking), de automotive industrie, offshore, zuiveringsinstallaties, opvangbakken in de industrie, drinkwatertoepassingen, silo’s, architectuur voor een industriële look, kelders, tunnels, mangaten, waterbekkens, transport zoals trailers en opleggers, rioolrenovatie en daken.

WERKWIJZE

Polyurea brengen we meestal aan met hotspray-spuitmachines. Binnen enkele seconden is het droog en in enkele minuten kunt u het oppervlak weer in gebruik nemen. Met de juiste primer en oppervlaktebehandeling krijgt u een uitstekende hechting op oppervlakten van zeer uiteenlopende materialen.

VOORDELEN POLYUREA

Superelastisch tot 500% en daardoor scheuroverbruggend – naadloos en aansluitend op de ondergrond met permanente hechting – lekdicht, luchtdicht en waterdicht – beschermend tegen onder meer roest, corrosie en slijtage – chemischresistent – slagvast en slijtvast – geluiddempend – brandveilig en ook zonder vuur aan te brengen op bijvoorbeeld daken – bestand tegen hoge en lage temperaturen (van -32 to 149°C) en tegen temperatuurschokken – resistent tegen de meest voorkomende chemicaliën – gemakkelijk schoon te houden – antislip – oplosmiddelvrij en vrijwel geurloos

KIJKT U OOK EENS NAAR ONZE ANDERE MOGELIJKHEDEN

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.