Hotspray
RENOVATIESPUITEN
INDUSTRIËLE COATINGS

INDUSTRIËLE COATINGS

Industriële coating is een breed begrip. Elke industrie kent immers zijn eigen specifieke materialen, processen en eigenaardigheden.

THS beschermt/conserveert allerlei soorten objecten en middelen in verschillende sectoren en werkgebieden. Elk werkgebied kent zijn specifieke eisen, elke coating en/of ondergrond een andere voorbereiding. Het is belangrijk om te weten waaraan een coating wordt blootgesteld en aan welke eisen/specificaties het product moet voldoen. Het zijn de belangrijkste vraagstukken vooraf gaande aan het applicatie proces. Wij helpen u graag met de juiste keuze te maken voor uw wens.

We kunnen applicaties uitvoeren conform diverse erkende standaardnormen voor de petrochemie industrie, medische sector, consumentenproducten en defensie MIL-specificaties.

THS biedt een volledig programma aan spuitapplicaties die we bij de opdrachtgever op locatie kunnen verzorgen. Maar ook intern.in onze spuitcabine. Wij kunnen diverse soorten van voorbewerking en spuitmethodes aanbieden. Zo kunnen we voor alle ondergronden en uw wensen een passende oplossing bieden.

Enkele toepassingsgebieden waarbij industriële Coating wordt toegepast:

Petrochemische industrie
Zware industrie
Grond-, weg- en waterbouw
Civiele, rail- en infrastructuur
Bouw
Levensmiddelenindustrie
Thema-industrie
Farmaceutische/medische industrie
Esthetische industrie (kunst en design)
Voertuigtechniek

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

KIJKT U OOK EENS NAAR ONZE ANDERE MOGELIJKHEDEN

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.